PH De Perfecte keuken - Asperges op Vlaamse wijze

1 50 0 5
Aantal personen:
  • 2 bussels witte asperges
  • 4 gekookte eieren
  • 4 el gehakte peterselie
  • 4 el kookvocht van de asperges
  • 120 g boter
  • boter
  • nootmuskaat
  • citroensap
  1. •Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water gedurende 7 à 8 minuten.
  2. •Bak ze kort in de Alpro soya Bakken & Braden en kruid met nootmuskaat.
  3. •Hak het eiwit in stukjes en houd het eigeel apart.
  4. •Smelt de Alpro soya Bakken & Braden samen met het water en het citroensap en breng dit vervolgens op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  5. •Voeg er de gehakte peterselie en de gehakte eieren aan toe en serveer dit samen met de gekookte asperges.
stey