PH De perfecte keuken - Aspergeroomsoep met zalm en kaas

1 50 0 5
Aantal personen:
  • 1 kg asperges
  • 2 aardappelen
  • 1 ui
  • 1 wit van prei
  • boter
  • 2 l kippenbouillon
  • 3 dl room
  • 300 g verse zalm
  • geitenkaas
  • kervel
  1. •Schil de asperges en snijd ze zeer fijn. Bewaar de topjes
  2. •Stoof de asperges, de aardappelen, de ui en het fijngesneden wit van prei aan in Alpro Soja Bakken & Braden en bevochtig met de kippenbouillon
  3. •Laat 30? koken en mix de soep zeer fijn
  4. •Voeg er de room en de aspergetopjes aan toe
  5. •Snijd de zalm in blokjes en schik in een diep bord
  6. •Snijd de kaas in fijneblokjes en leg bij de zalm
  7. •Overgiet met de soep en versier met kervel
stey