PH De perfecte keuken - Aspergebouillon met gepocheerd eitje

1 60 0 5
Aantal personen:
  • 4 asperges
  • 12 morieljes
  • look
  • 1 el fijngehakte baslicum
  • 1 tomaat
  • 4 eitjes
  • 2 dl water
  • 1 el PH Groentebouillon
  • 4 schijfjes Coppa
  • boter
  1. Schil de asperges en snijd ze in schijfjes.
  2. • Doe ze in een stoomschaaltje samen met de fijngesneden morieljes en de look.
  3. • Giet het water eroverheen en voeg de PH Groentebouillon eraan toe.
  4. • Stoom dit gedurende 2 minuten op 120° C.
  5. • Ontvel en ontpit de tomaat.
  6. • Bak de coppa gedurende 20 minuten op 180° C.
  7. • Pocheer de eitjes.
  8. • Meng de aspergebouillon met de tomaat en de basilicum.
  9. • Serveer met het gepocheerd ei en de coppa.
stey