PH De perfecte keuken - Aardbeienbrochette

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 20 vaste grote aardbeien
  • 16 aardbeien
  • 2 dl champagne
  • 40 g suiker
  • 1 kl gember
  • 1 el fijngehakte koriander
  • 3 eigelen
  • 150 g plattekaas
  • 20 g witte chocolade
  • 0.5 dl geklopte room
  • 30 g suiker
  1. Prik de aardbeien op een spiesje en gril ze zeer kort aan.
  2. • Mix de overige aardbeien vervolgens met de champagne, de suiker, de gember en de koriander.
  3. • Klop de eigelen samen met de suiker.
  4. • Meng er de platte kaas, de gesmolten witte chocolade en de room onder.
  5. • Serveer het soepje met de crème in het midden en leg daarbovenop de brochette van aardbeien.
  6. • Versier met een beetje koriander en strooi er ten slotte een beetje bloemsuiker overheen.
stey