PH De perfecte keuken - Aardbeienbavarois met groene peper

1 60 0 5
Aantal personen:
  • 250 g aardbeienpuree
  • 150 g room
  • 100 g alpro soya yofu
  • 75 g suiker
  • 4 blaadjes gelatine (2g)
  • 1 el groene peper uit blik
  • verse basilicum
  • gesmolten chocolade
  1. Week de gelatineblaadjes.
  2. - Klop de room samen met de helft van de suiker.
  3. - Warm 50 g aardbeienpuree op, smelt de gelatine en meng deze door de aardbeienpuree.
  4. - Doe er vervolgens de rest van de suiker bij.
  5. - Voeg de pepers eraan toe en doe dit alles bij de koude aardbeienpuree.
  6. - Meng de yoghurt met het aardbeienmengsel en de geklopte room.
  7. - Leg een bakpapier in je bavaroisvorm, leg daarbovenop de basilicumblaadjes en giet het mengsel erin.
  8. - Werk af met gesmolten chocolade
stey