PH De perfecte keuken - Aardappelslaatje met truffel

1 40 0 5
Aantal personen:
  • 8 vastkokende aardappelen
  • 2 schijfjes ganzenlever
  • 4 el parmezaanschilfers
  • balsamicosiroop
  • 1 truffel
  • truffelolie
  • kervel
  • melk
  • - Truffelvinaigrette -
  • 1 el mosterd
  • 1 eigeel
  • 2 el azijn
  • 6 el water
  • 4 dl olie
  • 1 kl truffelpuree
  1. Kook de aardappelen gaar in de schil (of stoom ze) en laat ze afkoelen.
  2. - Snijd de ganzenlever in blokjes.
  3. - Snijd de aardappelen in blokjes.
  4. - Maak de truffelvinaigrette: mix alle ingrediƫnten en voeg op het einde de truffelpuree toe.
  5. - Meng de aardappel- en ganzenleverblokjes met de truffelvinaigrette.
  6. - Kruid goed af met peper en zout.
  7. - Kook een beetje melk en doe deze in de cappuccinomaker tot je een schuim krijgt.
  8. - Doe de aardappelsla in een vormpje en versier dit met de vinaigrette, de truffelschijfjes en de balsamicosiroop.
  9. - Schik er een beetje schuim, een handvol parmezaanschilfers en wat truffelolie.
stey