PH De perfecte keuken - Aardappelpuree met grijze garnalen

1 40 0 5
Aantal personen:
  • 12 el aardappelpuree
  • 300 g gepelde grijze garnalen
  • 4 el zure room
  • 1 dl witte wijn
  • 2 dl water
  • 1 el PH kreeftenbouillon
  • 2 dl alpro soya cuisine
  • alpro soya bakken en braden
  • bieslook
  • peper
  • zout
  1. Kook de witte wijn, het water en de PH Kreeftenbouillon in tot de helft.
  2. • Voeg er de Alpro soya Cuisine aan toe, kruid met peper en zout en laat het geheel inkoken tot een gebonden saus.
  3. • Hak de helft van de bieslook fijn en frituur de andere helft.
  4. • Serveer de puree met de garnalen errond, daarbovenop de fijngehakte bieslook .
  5. • Giet de wittewijnsaus eromheen.
  6. • Doe een beetje zure room op de puree.
  7. • Om af te werken: leg de gefrituurde bieslook op het geheel.
stey