Pestokrakelingen met parmaham

13 60 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 250 g bloem
  • mespunt zout
  • 0.5 zakje gedroogde gist
  • 0.5 el Bertolli Pesto
  • 1.5 dl lauwwarm water
  • scheutje olijfolie
  • 1 ei
  • grof zeezout
  • 200 g parmaham in sneetjes
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kneed de bloem met het zout, de gist, het water, de pesto en de olie tot een deeg. Verdeel het deeg in 10 stukken en maak er 10 rollen van. Vorm 10 donutvormen met het deeg. Leg ze op bakpapier op een bakplaat.
  2. Bestrijk ze met losgeklopt ei en bestrooi ze met grof zeezout. Bak ze middenin de oven in ca. 10 minuten gaar. Verdeel de ham op een schaal en leg de krakelingen eromheen.
Solo