Pesto Rosso-flensjes met mozzarella en salade

23 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 100 g bloem
  • zout
  • 1 ei
  • 3 dl melk
  • 5 el Bertolli Pesto Rosso
  • 2 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 150 g gemengde salade
  1. Roer een glad beslag zonder klontjes van de bloem, een snufje zout, het ei, de melk en 2 el pesto. Verwarm een klein scheutje Bertolli Vloeibaar in een middelgrote koekenpan. Schep 1/6 van het beslag in de pan en bak er een flensje van dat aan beide kanten lichtbruin is. Laat op een bord glijden en bak nog 5 flensjes.
  2. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes. Besmeer de flensjes met de rest van de pesto.
  3. Beleg ze met de sla en mozzarella. Rol ze stevig op en snijd elk flensje in 6 stukjes. Prik er een cocktailprikker in, of vouw de flensjes dubbel. Serveer op een schaal of bordjes.
Solo