Penne rosso met saus van verse en gedroogde tomaten

9 50 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 3 uien
  • 4 overrijpe vleestomaten
  • 8 gedroogde tomaten op olie
  • 4 el Bertolli voor Koken, Bakken en Roerbakken
  • 250 g rundergehakt
  • 300 g penne rigate
  • 50 g Parmezaanse kaas
  1. Pel de uien en snijd ze fijn. Snijd de verse tomaten in stukjes en hak de gedroogde tomaten klein.
  2. Verhit de vloeibare margarine en bak hierin het gehakt 5 minuten al omscheppende bruin. Voeg de uien toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de verse tomaten en de gedroogde tomaten toe, bak 3 minuten al roerende op een hoog vuur en laat de saus vervolgens op laag vuur 30 minuten pruttelen.
  3. Voeg naar smaak peper en zout toe. Kook de penne rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de Parmezaanse kaas erdoor.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaVoorgerecht