Penne pesto

15 30 3 5
Aantal personen:
  • PENNE
  • 2 KNOFLOOKTENEN
  • 3/4 POTJE PESTO ROSSO
  • LICHT GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
  • OLIJFOLIE
  • VERSE BASILICUM
  • 5 VERSE TOMATEN
  • 1 GROTE RODE UI
  1. KOOK DE PENNE.
  2. NEEM EEN STEELPAN EN FRUIT DE LOOK EN AJUIN IN EEN GOEDE SCHEUT OLIJFOLIE.
  3. VOEG DE GESNEDEN EN ONTVELDE TOMATEN ERBIJ. LAAT ZE SMELTEN OP EEN MATIG VUUR EN ROER REGELMATIG.
  4. VOEG DE PESTO ERBIJ MET NOG WAT OLIJFOLIE EN LAAT NOG 10 MIN MEE SUDDEREN EN ROER REGELMATIG KRUID MET ZWARTE PEPER EN ZOUT.
  5. VOEG DE PENNE EN DE PIJNBOOMPITTEN TOE AAN DE SAUS. VERDEEL OVER DE BORDEN EN DIEN OP MET VERSE BASILICUM EN PARMEZAAN. VOEG EVENTUEEL NOG WAT OLIJFOLIE TOE OP HET EINDE.
Valley