Penne met kip

982 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Pasta en Rijst
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 400 kipfilet
  • 250 ml melk
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 1 pakje Knorr droge Currysaus
  • 200 g penne
  • 6 el diepvrieserwtjes
  1. Breng in een pan water aan de kook en voeg er de bouillonblokjes bij. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel en snipper ondertussen de ui. Snijd de paprika middendoor, verwijder de steel, de zaadlijsten en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de kipfilet in beetklare stukjes.
  3. Verwarm een pan, voeg de margarine toe en stoof er de ui in. Voeg er de kip bij en laat aan alle kanten goudbruin bakken gedurende ongeveer 5 minuten.
  4. Giet de inhoud van het sauspakje en de melk in de pan met de kip, roer om en laat met een deksel op de pan verder garen gedurende 3 minuten.
  5. Voeg de erwtjes en de paprikablokjes bij de gekookte pasta . Laat nog een ½ minuut verder koken en giet dan af .
  6. Schik de pasta en het vlees op de borden en lepel er de saus uit de pan over.
Knorr
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht