penne met kip en tomaten venkelsaus

0 30 4 5
Aantal personen:
  • 1 EL OLIJFOLIE
  • 1 UI
  • 2 VENKELKNOLLEN
  • 500 GR KIPPENBLOKJES
  • 400 GR TOMAAT - BASILICUMSAUS
  • 400 gram PENNE
  • PARMEZAANSCHILFERS
  1. Verhit 1EL olijfolie en stoof 1 ui glazig. Voeg 2 in hapklare stukken gesneden venkelknollen toe. Verwijder eerste de harde kern. Stoof 5 minuten, kruid met peper en zout
  2. Gier er 2 el water bij en laat nog even verder stoven. Voeg 500gr goudbruin gebakken kippenblokjes toe; Kruid met peper en zout. Voeg 400 gr TOMAAT BASILICUMSAUS TOE
  3. Laat 15 minuten sudderen. Serveer met 400gr penne en werk af met parmezaanschilfers
NelekeP
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht