Penne met kip en paprika

177 15 4 5
Aantal personen:
  • 300 gr Penne
  • 3 paprika's (rood, geel, groen)
  • solo vloeibaar
  • 150 gr baconreepjes
  • 300 gr kipfiletblokjes
  • 1 zakje kruidensaus
  1. Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Snijd de paprika’s in stukjes.
  2. Verhit de solo vloeibaar in een braadpan en bak hierin de baconreepjes en kipblokjes in 3-4 minuten lichtbruin. Schep de paprika erdoor en bak alles nog 3-4 minuten.
  3. Breng de kruidensaus al roerend aan de kook en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
  4. Giet de penne af en schep de pasta door de saus. Warm de pasta nog even goed door.
  5. Variaties
  6. Vervang de baconreepjes door salamireepjes.
Shira