Penne met gebakken boschampignons

839 45 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • Solo Vloeibaar
  • 200 g champignons de Paris
  • 300 g Cantharellen (eierzwammen)
  • 1 teentje look
  • 1 sjalot
  • 350 g penne
  • peper en zout
  • 1 takje verse tijm
  • 1 bussel peterselie
  • geraspte parmezaan
  1. Snij de champignons in stukken en bak ze aan in wat Solo Vloeibaar, samen met wat fijngesnipperde look en sjalot.
  2. Kook de pasta beetgaar.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Meng de pasta met de gebakken champignons, de tijmblaadjes en de gehakte peterselie.
  5. Voor een originele afwerking kun je de penne opdienen in een parmezaankoekje.
  6. Voor de parmezaankoekjes:
  7. Verhit wat Solo Vloeibaar in een pan en bedek de bodem met Parmezaanse kaas. Bak de kaas tot alles goed gebonden is.
  8. Haal het parmezaankoekje uit de pan en leg het over een soepkommetje zodat je een kommetje van kaas krijgt.
  9. Schenk de penne met de champignons in het parmezaankoekje.
Solo