penne met courgette en aubergine

0 20 0 5
Aantal personen:
  • courgettes
  • 1 aubergine
  • 1 teentje look
  • 6 el olijfolie
  • peper en zout
  • 250 gr ricotta
  • 50 gr parmezaanse kaas
  • 500 gr penne
  • 1 polpa kruidentuiltje elvea 500gr
  1. Snijd de courgette en de aubergine in kleine stukjes en pel en
  2. snipper de look.
  3. Stoof eerst de aubergines met de look gedurende 5 minuten en
  4. voeg dan de courgette toe.
  5. Laat samen nog 5 minuten verder garen en kruid met peper en
  6. zout.
  7. Laat in een ander pannetje op zacht vuur de ricotta, de Parmezaanse
  8. kaas en Polpa ELVEA samen opwarmen. Roer regelmatig om.
  9. Kook de pasta beetgaar en giet goed af.
  10. Roer de groenten door de pasta en dien op met de hete saus
NelekeP