Penne Italiano met verse groenten- en amandelsaus

7 20 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 350 g penne rigate
  • 1 courgette
  • 3 paprika's in verschillende kleuren (rood, geel en groen)
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 (rode) uien
  • 3 rijpe vleestomaten
  • 3 el vloeibare margarine
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Italiano
  • 50 g geroosterde amandelen
  1. Kook de pasta gaar in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  2. Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de paprika's in gelijke kleine stukjes.
  3. Schil de knoflook en uien en snijd ze fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
  4. Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin gedurende ca. 3 minuten de courgette met de paprika. Voeg de knoflook, ui en tomaten toe en bak ca. 10 min. mee.
  5. Voeg 200 ml heet water en het Knorr Bouillonketeltje Italiano toe en roer tot het is opgelost. Warm ca. 3 minuten door.
  6. Hak de amandelen heel fijn.
  7. Meng de amandelen met de groentesaus.
  8. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en verdeel de groenten- en amandelsaus erover.
Knorr