Patatjes met alles in

151 20 4 5
Aantal personen:
  • 2 kg aardappelen of meer
  • 2 uien
  • 400 gr gerookte baconblokjes of spekblokjes
  • 1 bussel peterselie
  • 200 gr geraspte kaas
  • 100 gr geraspte kaas voor korstje
  • nootje boter
  • 1 ei
  • beetje melk
  • pepe, zout en nootmuskaat
  1. Aardappelen schillen en goed door koken. Ondertussen de uien pellen en laten glazeren in nootje boter. De baconblokjes goed door laten bakken en bij de uien voegen. Peterselie wassen en de roosjes in de blender fijnhakken. Aardappelpuree maken met de ei en beetje melk. De geraspte kaas bijvoegen en goed mengen. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. De uien, bacon en frisse peterselie bij de puree voegen. In een ovenschotel storten en geraspte kaas boven op strooien. Enkele minuutjes onder de grill en klaar is kees.
  2. Simpel en heerlijk
doreen_1