Pastinaaksoep met knolselder

22 45 4 5
Aantal personen:
  • 500 gr pastinaak
  • 200 gr knolselder
  • 2 uien
  • 1.5 l kippenbouillon
  • 2 klp tym
  • peper en zout
  • 3 elp amandelen
  • 1 elp solo
  • 1 teentje knoflook
  • verse bieslook en peterselie
  1. Snij de uien,knoflook,pastinaak en knolselder in stukjes.De uien en knoflook aanstoven in boter,voeg vervolgens pastinaak en knolselder bij.
  2. Voeg er de tijm en de kippenbouillon bij en laat 30 min. koken.
  3. Intussen bak je de amandelschilvers kort aan in een pan zonder vetstof tot ze verkleuren,hou opzij.
  4. Snij de peterselie en bieslook fijn .
  5. Mix de soep kruid naar smaak met peper en zout voeg bij het opdienen de kruiden en amandelschilvers toe
  6. Smakelijk !
MakeMo