PASTASTRIKJES MET GEHAKT

6 60 2 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 4 wortelen
  • 150 GR gemalen gruyerekaas
  • 500 GR gehakt
  • 500 Gr pastastrikjes
  • 1,5 soeplepel olijfolie
  • 1 venkel
  • 250 GR champignons
  • 1 paprika rood of groen
  • 1 à 2 gepelde tomaten
  • 1 courgette eventueel
  • 1 bouillonblokje Knorr Finesse Mediterraan
  1. Alle groentjes eerst proper wassen.
  2. Dan de ui fijnhakken en aanfruiten in olie, de wortelen in fijne reepjes van 5 cm erbij aanfruiten, idem met de venkel en de paprika.
  3. Giet de tomaten erop en het bouillonblokje Knorr Finesse Mediterraan (opgelost in een 1/2 glas lauw water). Wat peper en zout toevoegen.
  4. 15 minuten laten garen op een zacht vuurtje, af en toe eens roeren, dan de in schijfjes gesneden champignons toevoegen.
  5. Vlees apart bakken en dan nog eronder mensen.
  6. Ondertussen kun je de strikjes al koken.
  7. Opdienen rijkelijk bestrooit met de kaas.
NelekeP