pastaslaatje met zongedroogde tomaatjes

14 15 0 5
Aantal personen:
  • 1 bakje rucola
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 100 gram mozzarella
  • 150 gram feta
  • 1 bakje veldsla
  • 1 potje half zongedroogde tomaatjes
  • peper
  • zout
  • 500 gram penne
  • 100 gram zwarte olijven
  1. Kook de pasta gaar en laat afkoelen.
  2. Was de rucola en de veldsla en snij grof.
  3. Halveer de kerstomaatjes.
  4. Snij de mozzarella en de feta in blokjes.
  5. Snij de zongedroogde tomaatjes in fijne stukjes, bewaar een beetje olie voor over het slaatje.
  6. Snij de olijven in ringetjes.
  7. Voeg alle ingredie├źnten samen en breng op smaak met peper, zout en olie van de zongedroogde tomaatjes.
  8. Smakelijk
nele_de_Feyter