pastasalades met brie en walnoten

5 20 0 5
Aantal personen:
  • 300gr volkoren penne rigate
  • 220gr pakje roombrie
  • 1 ijsbergsla
  • 2 rode uien
  • 1 bos radijs
  • 55gr zakje walnoten, gepeld
  • 4 eetlepels azijn
  • 8 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels mosterd
  • 75gr zakje veldsla
  1. Stap 1: Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Afgieten en met koud water afspoelen.
  2. Stap 2: Snijd de brie in stukjes en haal van de ijsbergsla 4 mooie bladeren af, leg dezeapart. De rest van de sla in repen snijden.
  3. Stap 3: Pel de uien en snijd ze in reepjes. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in vieren. Walnoten grof hakken.
  4. Stap 4: Meng de penne, slareepjes, ui, veldsla, radijs, stukjes brie en walnoten goed door elkaar. Met zout en peper op smaak brengen.
  5. Stap5: Doe azijn in een schaaltje, mayonaise en mosterd er goed doorheen mengen en door pastasalade husselen.
  6. Stap 6: Leg de grote slabladeren in een schaal en schep de salade erin.
Deherdt.Brenda