Pastasalade

1 45 0 5
Aantal personen:
  • 250 gr Penne
  • 1 blik tonijn
  • 3 tomaten
  • 1 Rode ui
  • 4 Hardgekookte eieren
  • Olijven
  • Basilicum
  • Olijfolie
  • Pezo
  • VINAIGRETTE
  • 120 gr Boursin cuisine tomaat en zuiderse kruiden
  • 1,5 dl Melk
  • 1 el Italiaanse azijn
  1. Kook de pasta in een ruime hoeveelheid water met een scheutje olie en zout beetgaar. Omspoelen met koud water en laten uitlekken.
  2. Laat de tonijn uitlekken . Snijd de olijven in vier, verdeel de ui in halve ringen en scheur de basilicum
  3. Pel de tomaten , verwijder de zaadjes en verdeel in blokjes. Snijd de eieren in kwartjes.
  4. Meng de benodigdheden voor de vinaigrette
  5. Meng in een grote schaal de pasta, tomaten, olijven , ui , basilicum en tonijn. Voeg de vinaigrette toe en breng op smaak
  6. Verdeel over schaaltjes (leg er eventueel wat sla onder) en versier met ei en basilicum.
Mieke 100