pastasalade

30 20 3 5
Aantal personen:
  • 600 g pasta (bij voorkeur chili)
  • 1 komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 blikje (klein) mais
  • 1 ajuin
  • 1 bussel bieslook
  • 200 g picante kaas
  • 200 g hesp
  • bieslookdressing
  1. pasta beetgaar koken, spoelen tot deze koud is.
  2. komkommer schillen en in kleine blokjes snijden
  3. tomaten ontpitten en in kleine blokjes
  4. mais spoelen
  5. ajuin fijn snijden
  6. picante kaas in kleine blokjes snijden (moet er niet in, is ook lekker zonder de kaas)
  7. hesp in kleine blokjes
  8. bieslook snijden naar goesting erbij doen.
  9. alles overgieten met de bieslookdressing. eventueel nog wat bijkruiden met peper en zout.
  10. (dit is naar eigen smaak)
  11. heerlijk bij een bbq
florieknorie