Pastasalade van kerstomaatjes, verse tijm en mozzarella

16 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 koffielepel kappertjes
  • peper en zout
  • 1 koffielepel groene olijven in stukjes
  • 1 liter water
  • solo vloeibaar
  • 1 bakje gele kerstomaatjes
  • 1 bakje rode kerstomaatjes
  • verse basilicum
  • Bertolli olijfolie
  • balsamicoazijn
  • 1 bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst
  • 100 gr spirelli
  • 200 g mozzarella
  • enkele takjes verse tijm
  1. Kook de spirelli al dente in 1 l water, een bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst en een scheut Solo Vloeibaar. Giet af en laat koud worden.
  2. Was de tomaatjes en geef er een sneetje in zodat er wat sap vrijkomt.
  3. Doe de tomaatjes in een kom, samen met de kappertjes en de olijven.
  4. Meng er ook de gehakte basilicum en de afgeritste tijmblaadjes bij.
  5. Snij de mozzarella in blokjes en voeg deze ook bij de tomaten en de kruidenmix.
  6. Kruid alles goed af met peper en zout en meng onder de pasta.
  7. Voeg olijfolie en balsamico naar smaak toe.
NelekeP