PASTASALADE MET SCAMPI EN ASPERGES

0 40 0 5
Aantal personen:
  • 150 GRAM GROENE ASPERGES
  • 4 TAKJES BIESLOOK
  • 3 EL BIESLOOK FIJNGEHAKT
  • 2 EL PETERSELIE GEHAKT
  • 100 GRAM ERWTJES
  • ZOUT, PEPER
  • 500 GRAM DIEPGEVROREN SCAMPI
  • 3 EL balsamicoazijn
  • 100 GRAM PEULTJES
  • 300 GRAM PASTA
  • 50 GRAM WATERKERS
  • 4 EL OLIJFOLIE
  1. VINAIGRETTE Meng in een kom de balsamicoazijn, het zout en de peper Voeg de olijfolie toe en meng. Kook de pasta. Laat uitlekken
  2. stoom de asperges 3- 4 minuten. Stoom de erwtjes en de peultjes gedurende 2 minuten. Stoom de scampi met schaal 3 minuten. Doe ze schrikken in koud water en pel ze
  3. meng in een kom de pasta met de helft van de vinaigrette. Meng de groenten in een tweede kom met de rest. Meng de pasta met de waterkers, de platte peterselie en het bieslook. Voeg de groenten toe en meng ze. kruid met zout en peper
  4. Verdeel de pasta en de groenten over kommetjes over diepe borden. Verdeel de scampi. Garneer met bieslook
NelekeP