Pastasalade met kip en paddenstoelen

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 125 gram pasta
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 125 gram kipfilet
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 100 gram cherrytomaten
  • 1 handje rucola
  • 1 a 2 eetlepels pesto
  • 50 gram geraspte kaas
  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  2. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet goudbruin.
  3. Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Bestrooi met zout en peper. Schep het kipmengsel uit de pan.
  4. Rooster de pijnboompitten in de hete pan goudbruin en zet apart.
  5. Meng de kipfilet, champignons, tomaatjes, rucola en pesto door de pasta.
  6. Bestrooi met de pijnboompitten en geraspte kaas.
Marloes2004
Meer inspiratie

ItaliaansSaladeHoofdgerecht