Pastasalade met groenten

1607 24 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 150 g spaghetti
  • zout
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • enkele blaadjes sla
  • 1 citroen
  • 1 teentje look
  • 1 portie veldsla
  • 250 g kerstomaten
  • peper
  • basilicum (enkele blaadjes)
  • 1 paprika (gele)
  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af, roer er 1 eetlepel Solo Vloeibaar door en laat op kamertemperatuur komen.
  2. Ontpit de gele paprika en snij in stukjes. Stoof de paprika met de look beetgaar in de rest van de Solo Vloeibaar en roer door de pasta.
  3. Snipper de sla en de veldsla grof, snij de tomaatjes in twee en roer ze voorzichtig door de pasta.
  4. Breng verder op smaak met citroensap en peper en werk af met de basilicumblaadjes.
Solo