Pasta zoals in Alba

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 600 g eiertagliatelle
  • 50 g parmezaan
  • plakjes witte truffel (desgewenst)
  • 80 g boter
  • 5 cl olijfolie
  • 1 ui fijngesneden
  • 400 g kippenlevertjes, fijngehakt
  • 2 rijpe tomaten, ontveld, ontpit, in blokjes
  • 8 cl droge witte wijn
  • zout & peper
  1. Verhit voor de saus de boter en de olijfolie in een sauspan, fruit de ui hierin tot hij gaat kleuren. Voeg de kippelevertjes toe en bak 8 minuten. Roer er tomaten en wijn door en breng aan de kook. Laat 1 paar minuten sudderen tot de saus goed van consistentie is en breng op smaak met zout en peper.
  2. Kook intussen de pasta al dente en meng ze met de parmezaan door de saus.
  3. Serveer direct, gegarneerd met versgesneden plakjes truffel.
brubru