pasta salade

67 30 5 5
Aantal personen:
  • 400 gr pasta tricolore
  • 2 blikken tonijn of zalm
  • 4 stengels pijpajuin
  • 1 blik van 1/2 l perzikken
  • 1 blik van 1/2 l ananas
  • 1 komkommer
  • 2 tomaten ontpit
  • 6 lp mayonaise
  • 2 lp Yoghurt
  • 1 à 2 lp ketchup
  • cayennepeper, wisky of cognac
  1. Kook de pasta a la dente.
  2. Giet af, en laten afkoelen onder stromend koud water.
  3. Snijd de komkommer en de tomaten in kleine blokjes.
  4. Maak een cocktailsaus van mayonaise, joghurt, ketchup, een klein beetje wisky en cayennepeper.
  5. Meng pasta, tonijn, groenten onder elkaar samen met het uit gelekt fruit en meng er een beetje van de cocktailsaus eronder en zet koel weg.
  6. Bij het serveren kan je wat meer cocktail onder mengen.
  7. Smakelijk !
Nanske.