Pasta Rouge.

1 90 5 5
Aantal personen:
  • 1200 gr pasta
  • 1000 gr gemengd gehakt
  • 2 stalen wit van prei
  • 4 stuks tomaten
  • 4 stuks ajuinen
  • 1 courgette
  • 1 bakje champignons
  • 1 paprika
  • 2 teentjes look
  • 1 hoeveelheid boter/olie
  • 2 wortels
  • 1 kruidenboeketje
  • 150 gr gemalen kaas
  • 1 blik tomatenpuree
  1. De boter/olie laten warm worden.
  2. Het vlees aanbakken, ondertussen pletten en fijnmakken met een vork.
  3. Alle fijngesneden groenten toevoegen.
  4. Goed omroeren, bijkruiden met peper.
  5. Tomatenpuree toevoegen.
  6. Laten sudderen (hoe langer, hoe beter).¨
  7. Pasta in kokend water garen.
  8. Pasta in het bord met de saus erboven op, bestrooien met gemalen kaas.
Offday