Pasta met zalm

42 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Pasta en Rijst
  • 200 g farfalle
  • 1 ui
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 450 g zalmfilet
  • 200 g julienne groenten
  • 2 dl room
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Vis
  • takjes dille
  1. Verdeel de vis in 4 porties. Leg 4 takjes dille weg voor de versiering en hak de rest grof. Pel en snipper de ui.
  2. Breng in een pan water aan de kook, voeg er de bouillonblokjes bij en de pasta. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Stoof in een pas de ui in de margarine. Verhoog het vuur en bak de vis aan beide kanten tot hij goudgeel is.
  4. Voeg er de groenten, de room en het Knorr Bouillonketeltje Vis bij. Kruid met de grof gehakte dille. Laat met een deksel op de pan zachtjes verder garen gedurende 3 minuten.
  5. Giet de pasta af en schik een beetje op ieder bord. Schik er de vis met de groenten langs en lepel er de saus over.
  6. Werk af met de achtergehouden takjes dille.
Knorr
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht