Pasta met zalm en dille

7 30 5 5
Aantal personen:
  • 100 gr. casareccia
  • 100 gr. zalm saupiquet
  • 150 gr. courgette
  • 75 gr. prei
  • 1 teentje look
  • 150 ml. visbouillon
  • 1 kfl. solo
  • 50 gr. room
  • 2 kfl. bloem
  • 2 el. gehakte dille
  1. Snij courgette à la julienne ; de prei in fijne ringen en pers de look.
  2. Verhit de boter en fruit courgette, prei, look en wat zwarte peper.
  3. Roer er de bloem doorheen.
  4. Overgiet beetje bij beetje met visbouillon.
  5. Blijf roeren tot gebonden saus ontstaat.
  6. Verbrokkel de zalm; voeg deze toe aan de saus samen met room en dille.
  7. Laat alles nog es goed doorverwarmen en serveer met de pasta.
  8. Cal.: 665 ~ vetten: 18 ~ eiwitten: 40
Pegsken