Pasta met walnoten

211 30 5 5
Aantal personen:
  • 300 g pasta naar keuze
  • olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 sneden wit brood, verkuimeld en zonder korsten
  • 250 ml slagroom
  • 125 g blauwe kaas, in stukjes
  • 50 g walnoten
  1. Kook de pasta al dente (zie verpakking).
  2. Verwarm de Solo in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg daarna ook de broodkruim toe en bak deze krokant. haal de broodkruimels eruit en hou ze apart.
  3. Verwarm in dezelfde pan de slagroom en voeg vervolgens de blauwe kaas toe en laat smelten. Roer goed om met een garde.
  4. Laat de saus een paar minuten inkoken, zodat die wat dikker wordt.
  5. Voeg de uitgelekte pasta toe aan de saus. Meng alles goed onder elkaar en laat nog 1 minuut op het vuur staan.
  6. Verdeel nu de pasta over de borden en strooi er de walnoten over.
Sharon L