Pasta met tomaat-basilicumsaus, artisjok en parmaham

54 15 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 1 pot Bertolli pastasaus Tomaat & Basilicum
  • 500 g zelfgemaakte pasta of 400 g gedroogde pasta
  • zout
  • olijfolie
  • 3 takjes basilicum
  • 100 g parmaham sneetjes
  • 1 blikjes artisjokbodems
  • 50 g zwarte olijven
  • 125 g (vers)geraspte Parmezaanse kaas
  1. Verwarm de pastasaus in een pannetje op een laag pitje. Kook intussen de pasta beetgaar (al dente) in kokend water met zout en een scheut olijfolie. Hak de basilicumblaadjes. Snijd de ham in repen. Snijd de artisjokkenbodems in stukken. Voeg de artisjokken en olijven toe aan de saus.
  2. Vermeng de saus met de pasta en serveer het op een schaal. Verdeel de ham, kaas en basilicum over de pasta.
Solo