Pasta met spinazie en gehakt

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 gram spirelli
  • 750 gram spinazie met room (diepvries)
  • 400 gram gemengd gehakt
  • 1 à 2 teentjes knoflook
  • 2 sjalot
  1. Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook. Of gebruik bouillon voor nog meer smaak.
  2. Snij intussen de sjalotjes en look fijn.
  3. Zet een pan op hoog vuur en voeg vetstof toe.
  4. Voeg, als de pan heet is, gehakt, sjalot en look toe en bak het vlees rul.
  5. Kook de pasta gaar, bewaar een deel van het kookvocht en giet af. Laat de pasta even uitlekken en giet terug in de pot.
  6. Zet de pot op een laag vuur, voeg gehakt en spinazie toe en laat nog een 5-tal minuten goed doorwarmen.
  7. Kruid met peper en zout, eventueel chilipoeder naar smaak.
Koen De Beer