Pasta met salami en venkel

1 25 0 5
Aantal personen:
  • 400 gram fusilli
  • 250 gram salami
  • 1 venkelknol, fijngesneden
  • 1 rode paprika
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 ml kookroom
  • 2 eetlepels gemengde groene kruiden
  1. Verhit de olie en bak hierin de venkel en knoflook op middelhoge stand 3-4 minuten. Voeg de paprika en salami toe en bak deze circa 4 minuten mee. Blus eventueel af met een scheutje witte wijn. Breng op smaak met zout en peper en giet de kookroom erbij. Stoof zachtjes 4-5 minuten.
  2. Kook intussen de pasta.
  3. Schep de kruiden en de pasta door de saus. Verwarm circa 2 minuten en serveer direct.
Marloes2004
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht