Pasta met rundvleesreepjes, sperziebonen en maïs

42 20 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 300 g sperziebonen
  • 1 blikje maïs
  • 350 g rundvleesreepjes
  • 2 eetlepels Bertolli Vloeibaar
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Pittig
  • 350 g spaghetti
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de maïs in een vergiet goed uitlekken. Was de sperziebonen, kuis ze en snijd ze in stukken van 4 cm.
  2. Verwarm de margarine in een grote pan en bak de rundvleesreepjes goudbruin. Voeg vervolgens de sperziebonen toe en roerbak ze 2 minuten mee. Doe nu de pastasaus erbij en laat alles 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer na 6 minuten de maïs door de saus.
  3. Verdeel de pasta over 4 borden en schep de saus erop.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht