Pasta met romige avocado saus

46 15 4 5
Aantal personen:
  • 2 avocado's
  • pasta
  • 2 teentjes look
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 0.5 citroen (sap)
  • 1 handje pijnboompitjes
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • p&z
  • verse peterselie
  • 1 el solo
  1. Maak de pasta klaar in kokend water
  2. Pureer de avocado’s met de Italiaanse kruiden, citroensap, peper en zout met de staafmixer tot een gladde saus.
  3. Rooster de pijnboompitjes bruin in een bakpannetje.
  4. Snij de rode uien paprika in grove stukken en hak de knoflook fijn.
  5. Verwarm solo in een pan (laat het niet te heet worden) en smoor de paprika, ui en knoflook voor 5 minuten met een deksel op de pan. Voeg dan de avocadosaus toe.
  6. Garneer de pasta met de pijnboompitjes en peterselie en het is klaar om op te dienen
femke sermeus