Pasta met ricotta, spinazie en gerookte zalm

46 20 4 5
Aantal personen:
  • 350 gr pasta naar keuze fettucini, linguini,tagliatelle
  • 300 gr gerookte zalm in reepjes/stukjes
  • 450 gr diepvries spinazie goed uitgelekt
  • 250 gr ricotta
  • peper en zout
  • 1 rood uitje gesnipperd
  • 1/2 el olie
  • 1 bouillonblokje ( groente/ kip)
  1. Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking in het bouillonblokje gaar.
  2. Smoor het rood uitje zacht, maar niet bruin in de olie. Roer er de spinazie en de ricotta door en laat deze ook warmen. Voeg dan de in reepjes gesneden zalm toe en warm alles goed door..
  3. Laat de pasta uitlekken en serveer er de saus op. Werk eventueel af met een takje peterselie.
  4. Serveer met een tomatensalade:
  5. Kerstomaatjes( 250 gr) gehalveerd, 1 kleine ui gesnipperd ,1/2 teentje knoflook gesnipperd,peper,zout naar smaak 1 el olijfolie ,beetje citroensap en 2 el feta of hüttekäse.verkruimeld.
Love to Cook