Pasta met pesto, kip en groenten

65 35 3 5
Aantal personen:
  1. Ingrediënten:
  2. 500 g kipfiletstukjes
  3. 1 potje rode pesto
  4. 10 g boter of olijfolie
  5. 2 courgettes
  6. 500 g champignons
  7. 350 g korte pasta
  8. 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Mediterraan
  9. parmezaanse kaas (eventueel)
  10. Bereiding:
  11. Snij de kippenblokjes en bak in de pan.
  12. Snij de courgette in vierkantjes en kook die in water met het meditaraan bouillonblokje.
  13. Voeg bij de courgette die dus zit te koken in water met het bouillonblojke ook de pasta bij.
  14. Als de kippenblokjes een beetje gebakken ( eventueel kan je dit ook in de wok bakken) zijn voeg je de champignons toe ( bij de kip ) en vervolgens de rode pesto.
  15. Giet pasta en courgette's af en voeg ze bij de kip, champignons en pesto, goed roeren !!! zo kom je eigenlijk '' 1 pansgerecht ''en bestrooit eventueel nog met parmezaanse kaas
Theoke_1