Pasta met mascarpone, champignons en zalm

13 30 3 5
Aantal personen:
  • 500 g mascarpone
  • 200 g gerookte zalm
  • 250 g champignons
  • 100 ml melk
  • 500 g pasta (farfalle - vlindertjes)
  • 1 ajuin
  • bieslook
  • olijfolie
  • peper
  • peterselie
  1. Zet een pot water op voor het koken van de pasta.
  2. Snij de ui in stukjes en stoof deze aan in olijfolie.
  3. Snij de champignons in stukjes en stoof deze mee aan met de ajuin voor ongeveer 5 minuten.
  4. Smelt de mascarpone samen met de melk in een pot.
  5. Voeg de champignons en de ajuinen toe aan de mascarpone. Voeg de gerookte zalm toe in stukjes en laat alles nog 1 min goed doorkoken.
  6. Voeg kruiden toe: peper, peterselie en bieslook.
  7. Voeg de pasta toe.
eveline.turrekens
Meer inspiratie

BelgischPastaHoofdgerecht