pasta met kippenlevertjes

11 10 0 5
Aantal personen:
  1. 200 gr kippenlevertjes
  2. 240 gr Pasta
  3. 1 koffielepel boter
  4. 1ui, gesnipperd
  5. 2 teentjes look, geperst
  6. 2 tl fijngeraspte sinaasappelschil
  7. 2 laurierbladen
  8. 1.25 dl rode wijn
  9. 2 el tomatenpuree
  10. 2el room
  11. Snijd de kippenlevertjes in plakken. Kook de pasta al dente en houd hem warm.
  12. Smelt de boter en fruit de ui. Voeg knoflook, lever, sinaasappelschil en laurier toe en roerbak 3 min.
  13. Haal de lever uit de pan en voeg tomatenpuree, rode wijn en slagroom toe. Laat de saus inkoken tot de gewenste dikte.
  14. Doe de levertjes terug in de pan, breng op smaak met peper en zout en schep de saus over de pasta.
la salsa