pasta met kip tikka masala

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 courgette
  • 400 ml kokosmelk
  • 400 gr kipfilet
  • 2 el arachideolie
  • 2 el indiase currypasta tikka masala
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 400 gr linguine
  • 1 limoen
  • gehakte koriander
  1. Kook de pasta “al dente” in gezouten kokend water.
  2. 2.Snij de kipfilets in kleine stukken en bak ze aan in de olie in een wok of diepe pan op hoog vuur. Neem ze eruit wanneer ze bruin gebakken zijn, verlaag het vuur en fruit in dezelfde pan de gehakte ui, evenals de courgette en de paprika, alle twee in kleine blokjes gesneden.
  3. 3.Voeg na 5 min. de currypasta toe, roer 1 min. en giet er de kokosmelk bij. Voeg de stukjes kip toe, evenals limoensap naar eigen smaak. Laat 2 min. sudderen op zacht vuur, breng op smaak met peper en zout en doe er de gehakte koriander bij.
  4. 4.Serveer goed warm met de pasta.
NelekeP
Meer inspiratie

IndischPastaHoofdgerecht