Pasta met kip en perziken in boursin-roomsaus

12 20 3 5
Aantal personen:
  • 375 gr pasta naar keuze
  • 1 pakje Boursin met knoflook en fijne kruiden
  • 400 gr kipfilet
  • 1 blik perziken op siroop
  • 1 prei in ringetjes
  • 250 gr champignons in plakjes
  • 2 teen knoflook
  • Italiaans kruiden
  • kipkruiden ( Silvo)
  1. Kook de pasta volgens ge aanwijzing op de verpakking
  2. Bestrooi de kipblokjes met de kipkruiden en bak ze in wat olie mooi gaar en bruin.
  3. Bak de champignons en de geperste knoflook even mee.
  4. Voeg als laatste de preiringetjes toe en zorg, dat ze nog wat knapperig blijven.
  5. Laat de boursin smelten in het mengsel en voeg als allerlaatste de perziken in stukjes toe. Voeg 1 à 2 eetlepels van de siroop toe aan de kipsaus.( eventueel een scheutje kookroom) Met voldoende Italiaanse kruiden op smaak brengen.
  6. Serveer de kipsaus op de pasta en geef er een knapperige salade bij.
Love to Cook