PASTA MET GEROOKTE ZALM

15 30 5 5
Aantal personen:
  • 350 GR TAGLIATELLE
  • 250 GR GEROOKTE ZALM
  • 1 BOSJE VERS BASILICUM
  • 250 GR MASCARPONE
  • 2 DL DROGE WITTE WIJN
  • CAYENNEPEPER
  • PEPER
  • 2 DL ROOM
  • gemalen grana padano
  1. Kook de pasta beetgaar in een ruime hoeveelheid gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de gerookte zalm in reepjes. Hak het basilicum fijn.
  3. Roer de mascarpone door de witte wijn, verwarm het geheel en kruid met peper en cayennepeper of pilipili.
  4. Voeg vervolgens de room en de stukjes gerookte zalm toe.
  5. Vermeng de saus met de pasta en strooi er wat gehakt basilicum overheen.
  6. Serveer met gemalen grana padano.
NelekeP