Pasta met gerookte zalm, broccoli en bechamelsaus

268 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 600 g broccoli
  • 400 g schelppasta
  • 250 g gerookte zalm
  • 1 zakje Knorr Bechamelsaus kant en klaar
  • 1 citroen
  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 6 min. voor het einde van de kooktijd de broccoliroosjes toe. Kook de gaargekookte pasta en broccoli af.
  3. Snijd de zalm in reepjes.
  4. Verwarm de saus in een steelpannetje. Rasp de citroenschil erboven. Halveer de citroen en knijp er boven de saus een paar druppels uit (ca. 1 tl). Doorroeren. Snijd de andere helft van de citroen in 4 partjes.
  5. Meng de hete pasta met de saus en de reepjes zalm.
  6. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Leg er een partje citroen bij.
Knorr
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht