pasta met gehakt en champignonroomsaus

7 20 0 5
Aantal personen:
  • 500 gram gehakt naar keuze
  • 300 gram kleine schelpjes pasta
  • 3 tenen look
  • 350 gram champignons
  • 2 eetlepels spagettikruiden
  • 4 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 2 bouiilonblokjes groenten
  • 500 ml soja cuisine room
  • 3 eetlepels geraspte parmezaan
  1. -breng water met 2 groente bouillonblokjes aan de kook
  2. -neem een diepe pan en plet en bak het gehakt al even aan in 2 eetl olie
  3. -snij in tussentijd de champignons in 4 of 6
  4. -voeg spagettikruiden en geperste looktenen toe aan gehakt
  5. -voeg de champignons toe
  6. -bak en meng deze mee onder het gehakt
  7. -als het water kookt pasta toevoegen en koken zoals op verpakking
  8. -als champignons gebakken zijn vuur zachter draaien en room toevoegen
  9. - geraspte parmezaan toevoegen
  10. -omroeren en deksel er op
  11. -pasta afgieten (niet volledig laten uitlekken) en terug in de pot
  12. -gehakt champingnon mengsel bij de pasta en omroeren
  13. -opdienen met naar smaak geraspte parmezaan over
sara.criar