Pasta met garnalen en meloen

0 0 0 5
Aantal personen:
  • 300 g pasta 1 rijpe meloen 1pompelmoes
  • 200 g gepelde ganalen 2 vleestomaten 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel gehakte tuinkruiden (bv peterselie en bieslook) 1 eetlepel gehakte basilicum olijfolie
  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
  2. Schil de meloen. Lepel er de pitten uit en verdeel het vruchtvlees met en dunschiller in fijne slierten.
  3. Schil de pompelmoes en verdeel de vrucht in partjes.
  4. Pel de tomaat en verwijder de pitten, snij het vruchtvlees in blokjes.
  5. Roer de tuinkruiden door de mayonaise.
  6. Giet de beetgare pasta af en vermeng ze meteen met wat olijfolie (om kleven te voorkomen) en de basilicum. Schep goed om en laat de pasta een tiental minuten afkoelen.
  7. Vermeng de pasta met de garnalen, de meloenslierten, de pompelmoesschijfjes en de tomaten. Kruid met wat vers gemalen peper. Nappeer met de mayonaise en serveer het gerecht op kamertemperatuur.
ingeborg007