Pasta met broccoli, champignons en gerookte zalm à la Sint Marjolein

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 stronk broccoli
  • 125 gram champignons
  • 200 gram gerookte zalm
  • 125 ml alpro soya cuisine (light)
  • 200 gram pasta
  • peper
  • plantaardige olie
  • parmezaanse kaas
  1. Was de broccoli en ze in kleine roosjes.
  2. Maak de champignons schoon en snij ze in schijfjes of kwartjes.
  3. Warm een scheutje olie op in de wok. Voeg er de broccoli bij en vervolgens na een paar minuten de champignons. Kruid met wat peper.
  4. Breng het water voor de pasta ondertussen aan de kook en bereid verder volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Snijd ondertussen de gerookte zalm in reepje/stukjes.
  6. Voeg de room toe wanneer de broccoli gaar is en laat deze mee opwarmen.
  7. Voeg de stukjes zalm op het laatste moment toe en laat deze even mee opwarmen.
  8. Serveer met wat parmezaanse kaas.
  9. Smakelijk!
m.v.l.